TIMELESS NORWEGIAN CRAFT

10 ÉV GARANCIA

A leghosszabb garanciát a Jotul biztosítja.

Annak érdekében, hogy kandallóját vagy kályháját biztonságosan, és probléma nélkül használja, kérjük, olvassa el a termék szerelési és használati utasítását. Az Ön Jøtul kereskedője segítheti Önt jó tanácsokkal és útmutatásokkal, valamint elvégezheti a teljes telepítési folyamatot az Ön otthonában. Célunk az, hogy teljes megelégedéssel élvezze a rengeteg hangulatos pillanatot az új kandallója vagy kályhája előtt.

A Jøtul AS 10 év garanciát biztosít a külső öntöttvas elemek tekintetében gyártási vagy anyaghibára a kandalló vagy kályha eredeti vételétől/bekötésétől. A jótállásnak meg kell felelnie és összhangban kell lennie az érvényben lévő törvényekkel és rendeletekkel, valamint a Jøtul szerelési és használati utasítással.

A jótállás nem terjed ki:

A kiegészítőkre, például a helyi huzatszabályzókra, légtechnikai kiegészítőkre vagy egyéb körülményekre, melyek a Jøtulon kívül állnak. A garancia nem terjed ki a kopóalkatrészekre, mint a belső tűztér lapokra, terelőlapokra, tűztér rácsokra, üvegekre, alsó rácsokra, tűztérben lévő szigetelő téglákra, csappantyúkra és tömítésekre, amik az idő múlásával is elhasználódnak. A garancia nem terjed ki a nem megfelelő tüzelőanyag (uszadékfa, impregnált és festett fa, forgácslap) által okozott kárra. A nem megfelelő tüzelőanyag használatával túlfűtést okozhat, ami a kandalló vagy kályha felizzásához vezethet, ez megrepesztheti az öntöttvas elemeket és károsíthatja a zománcozott felületet, repedezés és elszíneződés fordulhat elő. A szerelési és a használati utasítás minden információt tartalmaz a termék megfelelő használatához.

Ha bármilyen probléma merülne fel, vegye fel a kapcsolatot azzal a kereskedővel, akitől a termékét vásárolta. Ebben az esetben be kell mutatnia a Jøtul AS jótállási jegyét és/vagy a számláját. Ha szükséges, a gyártó kérheti az alkatrészek vagy az egész terméket visszajuttatását a kereskedőhöz, akinek továbbítania kell a gyártónak további ellenőrzés és javítás miatt. A Jøtul AS felkérhet egy külső szakértőt is a hiba megvizsgálására. Ez a garancia a vásárlás napjától érvényes, de csak akkor, ha a termék jótállási jegye és/vagy a számlája bemutatásra kerül. (Javasolt a terméket egy szakképzett Jøtul kereskedővel telepítetnie).

Cikkek
Összes
Hírek
Használati tanácsok

CONSTRUMA 2023

Regisztráljon most a kedvezményes árú Construma belépőért, és tekintse meg a megújult installációnkat az A pavilon 308/A standján!

CONSTRUMA 2022

Regisztráljon most a kedvezményes árú Construma belépőért, és tekintse meg a megújult installációnkat az A pavilon 309/A standján!

CONSTRUMA 2019

Regisztráljon most a kedvezményes árú Construma belépőért, és tekintse meg a megújult installációnkat az A pavilon 312/C standján!

CONSTRUMA 2018

Regisztráljon most a kedvezményes árú Construma belépőért, és tekintse meg Skandináv Ökoház koncepciónkat az A pavilon 312/C standján!

JØTUL I620

A Jøtul új zászlóshajója a Jøtul I620 fatüzelésű kandallóbetét

CONSTRUMA 2017

Regisztráljon most az ingyenes Construma belépőért, és tekintse meg Skandináv Ökoház koncepciónkat az A pavilon 312/D standján!

FEHOVA AKCIÓ

A JOTUL kamion újra a FEHOVA-n!

SZEZONNYITÓ AKCIÓ

Szeptemberben minden termékünk árából 10% kedvezményt biztosítunk

Bajnok kandalló készül a Bajnoknak!

Jotul kandallója lesz Kammerer Zoltánnak

CONSTRUMA 2016

A Magyar-Norvég Kft. Skandináv Ökoház Koncepciója

FEHOVA 2016

Az idei év legjobb áraiért keresse Bemutatókamionunkat a FEHOVÁN!

Fűtéskorszerűsítés norvég módra...

Épületek felújításakor vagy új építésnél sokszor bonyolult és költséges megoldásokat keresnek és találnak az építettők. A fatüzelésre kevesen gondolnak, mely pedig az ősidőkből eredő egyszerűséggel, ma már rendkívül kényelmes használattal párosul, és semmi mással össze nem mérhető hangulattal árasztja el az otthonunkat.

Jotul F305 Design

A Jøtul F305-ös sorozat lett a 2015-ös év design díj nyertese

A JOTUL történelme

A Jøtul több, mint 160 éves múltra tekint vissza. Minden 1853-ban kezdődött, amikor...

2015 őszi modellek

Megérkezett a Jotul F105 fekete és fehér színben, valamint a fehér F100-as is.

Miért válasszon JOTUL terméket?

Olvassa el rövid ismertetőnket a JOTUL technológiájáról.

Jotul F100 - Egy remek választás

Tapasztalatok egy F100-as kályháról.

HIBAKERESÉS ÉS ELHÁRÍTÁS

Miért fontos az ideális teljesítményű kályha kiválasztása?

A KÉMÉNY ÉS A HUZAT

A kémény fő funkciója létrehozni a huzatot az égéshez és elszállítani a füstgázokat a szabadba.

MIÉRT ÖNTÖTTVAS

A mesterek választása - a tapasztalt kályhakészítők kedvelt alapanyaga.

Tanácsok a tűzifához

Hogyan tudja megállapítani, hogy a tüzelőfája megfelelően száraz-e ahhoz, hogy a legjobb hatásfokkal éghessen?

JOTUL CB rendszer

JOTUL "Clean Burn" - Kétszeres égetés, mely a Jotul termékek kiváló hatásfokát biztosítja

KANDALLÓ VÁSÁRLÁSA

Néhány gondolat mielőtt vásárolna.

10 ÉV GARANCIA

A leghosszabb garanciát a Jotul biztosítja.