JØTUL

Hideg elleni harc 1853 óta

A Jotul egyike a világ nagy múltú kályha, beépített kandalló és kandalló gyártóinak. Jellentős norvég örökségre alapozván kombináltuk a kíváló szakértelmet a hideggel való küzdelem művészetével 160 év óta.

Norvég szakértelem

Tevékenységünk lényeges részét képzi a norvég természet, kultúra és szakértelem.

Az ősi hagyományokból szerzett szakértelem, valamint a mindennapi eszközök esztétikus kivitelezése jellemzi a meleg iránti szenvedélyünket. Ezek alapvetően meghatározzák a Jotul filozófiáját.

Időtálló formatervezés

Időtálló termékeink ötvözik a jelent a múlttal, továbbá építészeti egyediséget visznek a modern környezetbe. Termékeinket jellemzi a norvég szakértelem, az egyedi, attraktív funkcionális formatervezés, mely távol áll a rövidéletű trendektől. Noha a szép kivitelezés szembetűnő, a jó formatervezésnél többet nyújtanak termékeink. A Jotulnál elszántan hisszük, hogy a funkció az első, és azt követi a forma.

A tudás forrása

A körültekintő vásárlók Jotul terméket vesznek, mert nem hagynak semmit a véletlenre.Büszkék vagyunk művészi formatervezésünkre és a világ legkíválóbb, tartós öntöttvas kályháinak, beépített kandallóinak és kandallóinak készítésére. Vevőink elismerik termékeinket. Vásárlóink elégedettsége vezérel minket, ezért készségesen megosztjuk szendvedélyünket, szakértelmünket és tudásunkat használati útmutatók és leírások segítségével, hogy a Jotul termék a meleg és a komfort egész életre szóló forrása legyen.

Időtálló mínőség

Vásárlóinhoz a legjobb kályhák, beépített kandallók és kandallók kerülnek. Ennek érdekében az összes, Norvégiából származó termékünk kézikészítésű, melyekhez a legjobb alapanyagokat használták fel. Tulajdonképpen a kivételes tartósság a fő oka, amiért a Jotul a leghosszabb garanciát kínálja a piacon. Nem meglepő, hogy az F602 termékünk a legtöbbet eladott és másolt kályha a világon.

Önöttvas, minden generáció számára

Az öntöttvas, mint anyag használata az idővel szembeni ellenállóságra alapszik. A részelemek kivételesen tartósak és bár kicserélésük könnyű, nem deformálódnak el még hosszú évekig tartó használat után sem.

Fűtés norvég módon

A skandináv klímával való küzdelemben megszerzett nagy tapasztalat megtanított bennünket arra, hogy többet kell fűteni annál, mint amennyi megmérhető egy hőmérővel. Termékeink számos előnyt kínálnak, mint például a tűz ropogásának hangja, a tűz tökéletes látványa, az optimalizást égés a hatékony és tartós használat biztosításáért, illetve az időtálló formatervezés.